Dakraam bestellen doe je makkelijk bij de Bouw-Handel

dakraam bestellen

Wij gaan een dakraam bestellen en waren daarom op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Verschillende dakraam bestellenwinkels zijn wij hier al voor af geweest, maar hadden nog niks moois gevonden. Jarenlang hebben wij onze zolder als een rommelhok gebruikt, maar daar wilden wij nu verandering in gaan brengen. Onze oudste zoon wilde hier graag zijn slaapkamer hebben. Wel stoer natuurlijk om als tiener alleen op de zolder te gaan wonen. Echter was de zolder op dit moment nog niet geschikt om hier te gaan slapen. Maar daar gaan wij snel verandering in brengen. 

Door het plaatsen van een raam lijkt het al een hele verbetering. Momenteel zit je alleen tegen het dak aan te kijken en kan eer geen zonnestraaltje binnen komen.

Wij gaan een dakraam bestellen met balkon functie

dakraam bestellenNadat wij al meerder bouwwinkels langs waren gegaan en nog geen mooi raam hadden kunnen vinden, zijn wij verder gaan zoeken op het internet. Hier kwamen wij terecht op de webshop van de Bouw-Handel. Hier hebben wij een enorm assortiment aan ramen kunnen vinden onder ander een raam met een balkon functie. Zodra je dit raam open zet, klap je een soort balkon naar buiten waar je op kan staan. Dit was een geweldige oplossing voor onze zolderkamer. Meteen hebben wij hier naar de afmetingen gekeken en of deze wel op onze zolder zal passen.

Onze zoon was ook helemaal blij met zijn nieuwe raam, nu kon hij zelfs nog op een veilige manier op het balkon staan. Meteen hebben wij dit raam besteld bij de Bouw-Handel. Zeer snel werd het betreffende raam al bij ons afgeleverd en konden de timmermannen die wij hiervoor hadden ingehuurd aan het werk.

Het resultaat mag er wezen. Onze zoon heeft een geweldige zolderkamer gekregen met een zeer mooi balkonraam. Wil jij ook zo een mooi dakraam bestellen, kijk dan maar snel op de webshop van de Bouw-Handel.