De leukste Escape room Nijmegen

Escape-room-Gelderland

Een leuk uitje met je team of met je vrienden? Dan is een escape room Nijmegen de plek voor jou om je team of vrienden beter te leren kennen. Escape Room Gelderland is hier perfect voor. Ze hebben 3 verschillende escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraad en thema’s. 2 van de 3 escape rooms zijn kamers in een fantasie thema en de derde is in een misdaad thema. Je kan voor deze escape rooms een arrangement kopen waarmee je alle 3 de escape rooms kan doen. Als voor een arrangement kiest krijg je korting op de escape rooms.

Verschillende escape rooms

Bij Escape Room Gelderland hebben ze 3 verschillende escape rooms. Deze zijn erg leuk om te doen met familie. Met De Nachttrein ga je terug in de tijd naar 1928 in een vervloekte stoomlocomotief. Tijdens de reis zal je merken dat niet alles volgens plan verloopt. Je moet er samen voor zorgen dat je heelhuids de uitgang haalt binnen een uur. Alle zeilen moeten bijgezet worden om het mysterie te ontrafelen. Als je met meerdere mensen gaat is er genoeg te doen als je moet wachten. 

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

De Gilde der Wijzen

In de escape room van De Gilde der Wijzen wordt je in een kamer gedropt. In deze kamer is het de bedoeling dat je de oplossing vindt om de uitgang te vinden. Het verhaal gaat dat iedere 7 jaar de “Gilde der Wijzen” 10 testen selecteren. De gilde bestaat uit de beste tovenaars, wetenschappers en alchemisten van het rijk. Alleen als je in staat bent om deze 10 testen binnen de tijd succesvol te volbrengen krijg je een kans om de “Gilde der Wijzen” te joinen en kennis en macht uit te wisselen.