Een roes als effect van Poppers

poppers

Poppers zijn een voorbeeld van een middel dat een soortgelijk effect geeft als andere partydrugs zoals bijvoorbeeld XTC. Het middel zorgt ervoor dat je begint te gloeien, de hartslag omhoog gaat en je spieren wat kunnen verslappen en je in een soort roes raakt.

Maak gebruik van de damp

Het effect van Poppers is slechts van korte duur en houdt maar een paar minuten aan op zijn hoogst. Het middel is vloeibaar en wordt derhalve verkocht in flesjes. Na het openen ervan dien je de damp die erbij vrij komt op te snuiven om het beoogde effect te krijgen. De vloeistof is zeer vluchtig en verdampt dan ook zeer snel. poppers bestellen

Niet alles is positief

Om precies te weten hoe je het middel dient te gebruiken kun je eerst de nodig informatie lezen op de website van een aanbieder zoals Poppers-Store. Het middel mag niet in contact komen met de huid omdat dit voor irritatie kan zorgen en inslikken is ook niet goed. Bekijk daarom altijd eerst goed of het wel iets voor jou is en houd er ook rekening mee dat het verslavend kan werken. Daarnaast is de vloeistof zeer brandbaar dus ga er altijd voorzichtig mee om.

Verrijkende werking

Klinkt het nu alsof er alleen maar negatieve kanten aan het middel zitten? Bekijk dan ook de positieve effecten die het kan hebben. Voor sommige mensen en in bepaalde situaties kan het zeker een verrijking betekenen om het te gebruiken.