Hoe zijn de waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear?

Tijd voor een review! Hoe goed zijn de waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear nou echt? En leren sneakers voor dames, zijn deze ook aan te raden? Ons team mocht de waterdichte leren sneakers uitproberen. In dit artikel lees je onze ongezouten mening erover. Maar eerst meer informatie over de waterdichte schoenen en de leren sneakers.

Wat maakt de waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear zo speciaal?

Laten we beginnen bij de eigenschappen van de waterdichte schoenen. De schoenen zijn regenbestendig. Maar ook als je door een plas loopt, blijf je droge voeten houden. Dit is te danken aan het Aquastop membraan waarmee het leer van de schoenen is uitgewerkt. Je voeten blijven van enkel tot teen droog, want ook de veters zijn waterdicht en de schoen heeft een vastgestikte watertong. Als je al een oogje hebt op de waterdichte schoenen voor dames, de leren sneakers voor dames zijn ook aan te raden.

Punt nummer twee: de waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear zijn speciaal, omdat de zool uit de schoenen te halen zijn. Niet dat dit moet, ze lopen al lekker op zichzelf. Maar als je zelf zooltjes hebt om in schoenen te doen, is dit wel zo makkelijk.

Reden nummer drie om deze schoenen te kopen: je kunt de schoenen zelfs aan met een hoge wreef. De schoenen zijn namelijk uitgevoerd met lange veters. Hierdoor maak je de schoenen makkelijk wat breder. Misschien wel de belangrijkste reden om deze schoenen te kopen, is reden nummer vier: de schoenen passen goed bij verschillende kledingstijlen. Je wilt er natuurlijk leuk bij lopen. Of dit nu op het werk is, naar een feestje of terwijl je een boswandeling maakt. De schoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Zwart
  • Bruin
  • Fuchsia
  • Verschillende tinten blauw
  • Wit en zilver
  • Wit
  • Rood
  • Geel

Doordat de schoenen in zoveel kleuren verkrijgbaar zijn, past er altijd wel een kleur bij jouw garderobe. Weet je nog niet zo goed waar je deze kekke sneakers bij aan kunt trekken? Eigenlijk passen ze onder vrijwel alles. Onder een spijkerbroek met strakke of wijde pijpen, een kortere broek, rok of zelfs een hippe jurk. Handig toch? Leren sneakers voor dames zijn ook aan te raden.

Onze mening over de waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear

Nu vraag je je natuurlijk af of de schoenen wel echt waterdicht zijn. Dus deden we voor jou de test. Aangezien het vaak genoeg regent in Nederland, hoefden we maar een paar dagen te wachten tot we de regentest konden uitvoeren. Hup, de schoenen gingen aan, net als een regenjas. De regenjas hield ons tijdens een wandeling van anderhalf uur niet zo goed droog als de schoenen. Na de wandeling trokken we de schoenen en jas uit. Wat bleek: onze sokken en daarmee ook onze voeten waren volledig droog. Dat konden we niet zeggen over de truien en vesten die wij onder onze regenjassen droegen. Neem snel een kijkje op de website en bestel jouw paar waterdichte schoenen. Leren sneakers voor dames zijn ook aan te raden trouwens.