Houten horloges graveren

Ben jij op zoek naar een luxe houten horloge? Bij Greenwatch verkopen we unieke houten horloges, met een duurzaam karakter. Maar wil jij hem nog specialer maken omdat je hem cadeau wilt doen? Dat kan bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om je horloge een persoonlijk tintje te geven; bij ons kun je houten horloges graveren met een tekst naar wens. Een cadeau geven was nog nooit zo leuk!

Een persoonlijk boodschap

Stel, je bent 10 jaar getrouwd en je wilt je partner graag een bijzonder cadeau geven. Waarom dan niet een prachtig houten horloge met een persoonlijke boodschap erin gegrafeerd? Dit kan de trouwdatum zijn, maar ook een mooie spreuk of een referentie naar een onderonsje tussen jou en je partner. Het leuke is dat houten horloges graveren niks extra’s kost! Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is de extra levertijd. Waar we normaliter een horloge zonder gravering meteen de volgende dag kunnen leveren, duurt het leveren van een horloge met gravering iets langer omdat wij dit speciaal moeten maken. De levertijd bedraagt hierdoor maximaal 5 werkdagen. Is dit te lang? Bij spoed kan je contact met ons opnemen, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Lettertype en design

Wij kunnen veel mogelijkheden bieden dankzij de lasertechniek die wij gebruiken voor het graveren van onze houten horloges. Je kunt zelf een tekst bedenken, en hiervoor een lettertype en design uitkiezen. Bij Greenwatch gebruiken we standaard Calibri Bold omdat dit de leesbaarheid verduidelijkt, maar indien je liever iets anders wilt kan dit uiteraard ook. Om niet voor verrassingen te staan raden we je aan om met ons contact op te nemen indien je speciale wensen hebt. Wij zullen dan ons uiterst best doen om jouw houten horloge zo persoonlijk mogelijk te maken en hem te graveren naar je wens!