Leuke verrassing op een verjaardag

verjaardag

Eerdaags gaat mijn man zijn verjaardag vieren en daarvoor heeft hij meerdere vrienden uitgenodigd. Omdat wij geen groot huis hebben en zeker geen ruimte voor al deze mensen hebben wij een klein zaaltje gehuurd. Wat leuk is om te vertellen en wat mijn man niet weet, is dat er een band op komt treden. Deze band heb ik via Evenses besteld.

Online is het mogelijk om via dit bureau een bekende, onbekende artiest of band te laten optreden. Maar ook bepaalde acts, zoals een goochelaar of verschillende figuren kan je hier bespreken.

verjaardag

Een super verjaardag, mede te danken aan Evenses

Om mijn idee uit te voeren heb ik op de website van Evenses een offerte ingevuld. Hier kon ik aangeven welke band ik wilde huren en op welke dag. Dit was als het ware een soort offerte, want hiermee kreeg ik ook te zien hoeveel het allemaal ging kosten en of de betreffende band wel beschikbaar was.

De dag van het grote feest was aangekomen. Wij waren al op tijd naar de zaal gegaan, omdat er nog het één en ander moest gebeuren. De verhuurder had kunnen regelen dat de band al eerder alles kon neerzetten, dan zal mijn man niet meteen in de gaten hebben dat er iemand zal gaan optreden. De avond was er gezellig en het werd helemaal top, toen de band kwam optreden. Mijn man ging helemaal door heet lint van enthousiasme, dit had hij nooit durven dromen dat er een band op zijn feestje kwam optreden.