Goede natuurwinkel in Valkenswaard

Natuurwinkel valkenswaard

Onlangs ben ik bij een natuurwinkel in Valkenswaard geweest en daar ben ik zeer enthousiast over. Zo enthousiast dat ik dit met iedereen zou willen delen. Al heel erg lang liep ik met veel lichamelijke klachten rond. De artsen konden steeds niet vinden waar het vandaan kwam. De pillen die ik slikte hielpen ook niet echt en ben er daarom maar mee gestopt. Dit natuurlijk wel in overleg met mijn huisarts. Zo kreeg ik de tip van een vriendin om eens naar deze winkel te gaan voor een consult over advies over mijn gezondheid. Vaak kunnen klachten namelijk ook veroorzaakt worden door verkeerd gebruik van voedingsmiddelen.

Natuurwinkel valkenswaard

Goed consult gekregen bij deze natuurwinkel in Valkenswaard

Tijdens dit consult wordt er goed gekeken naar de klachten en de oorzaken. Als daar na is gekeken wordt er een goed advies gegeven. Bij mij bleek dat ik overgevoelig was voor bepaalde voedingsmiddelen. Door natuurlijke voeding te gebruiken zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. In veel voedingsmiddelen zitten slechte toevoegingen. In deze winkel verkopen zij alleen maar biologische verantwoorde voedingsmiddelen. Daar zitten geen slechte toevoegingen bij in. Jij kan bij deze winkel terecht voor vitamines en mineralen, natuurlijke cosmetica en gezonde voeding. Neem ook eens een kijkje op de website van deze natuurwinkel in Valkenswaard.