Nieuwe behandeling tegen ‘hamsterwangen’

Is de onderkant van je gezicht minder strak geworden door bijvoorbeeld leeftijd, gewichtsverlies of stress en heeft dit invloed op je welbevinden? Zou je hier graag iets aan willen veranderen? Gelukkig heeft de techniek van de facelift zich de laatste 15 jaar verder ontwikkeld, waardoor die beter past bij de wensen van de doelgroep. Voor wie alleen de onderkant van het gezicht wil laten liften, is er de Minimal Access Cranial Suspension Lift (MACS-lift). Deze methode maakt de onderkant van het gezicht weer strak, op een natuurlijke manier.

Snelle en effectieve ingreep

Het is een snelle en effectieve ingreep waarbij het weefsel dat te lijden heeft gekregen onder de zwaartekracht weer naar in de richting wordt getrokken waar het oorspronkelijk zat, door middel van hechtdraad. De kliniek helpt je ontspannen, zodat de ingreep niet vervelend is. Uiteraard hoort hier een verdoving bij, wat de ingreep zelf pijnloos maakt. Daarna is de pijn vaak al binnen een paar dagen helemaal weg. De zwelling en beperkingen zijn na een maand volledig verdwenen. Dan kun je weer alle activiteiten doen die je voor de ingreep ook deed.

Verassend effect

Mensen die voor deze behandeling hebben gekozen zijn over het algemeen positief verrast met het resultaat en zijn blij dat zij de contouren van hun gezicht hebben teruggekregen. Tegenwoordig is plastische chirurgie niets om je voor te schamen, want het resultaat is een subtiele verbetering. Woon je in Noord-Brabant en ben je op zoek naar een deskundige, klantvriendelijke kliniek in jouw regio die de MACS-lift uitvoert? Kijk dan op www.kliniekveldhoven.nl.