Online drank kopen voor onze kantine

Ruby

Online drank kopen voor onze kantine is nog nooit zo handig geweest! Zelf ben ik de begeleider van een studentenkantine. Voor enkele jaren geleden zijn wij hiermee gestart omdat wij het vermoeden hadden dat dit nog niet bestond. Bij ons in de achtertuin hebben wij een soort van overkapping gemaakt waar wij dit houden. Hier kan iedere student, met vertoning van zijn studentenpas, naar binnen toe en een drankje bestellen. Het is wel de bedoeling dat het geen zuipfeest wordt aangezien ik er dan wel vrij snel klaar mee ben. Al moet ik zeggen dat hier onwijs goed aan gehouden wordt en tot op de dag  van vandaag zie ik alleen maar vrolijke gezichten voorbij komen.

Online drank kopenOnline drank kopen verlicht mijn zorgenOnline drank kopen

Aangezien wij beginnen te merken dat het met de dag drukker wordt. Hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een groothandel waar wij de bier en wijn kunnen bestellen. Dit zou ons onwijs veel tijd schelen en bovendien hoeven wij het niet meer zelf te gaan tillen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van  De Drankengroothandel. Hier zag ik meteen dat de prijzen een stuk aantrekkelijker zijn vergeleken met wat ik er voorheen voor moest betalen. Hierdoor heb ik de proef genomen en ben ik gaan bestellen bij dit bedrijf. Zo kon ik zien of dat ik daadwerkelijk zou besparen op de kosten. Aan het einde van de rit was ik verbaasd met de prijs die ik moest betalen. Een stuk minder dan dat ik voorheen had moeten betalen. Hierdoor was het voor mij vrij snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres was. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan bestellen en voordat ik het wist had ik de bevestiging al in mijn mail.