Op Vapekings vindt u alles voor elektrisch roken!

Wanneer u een nicotineverslaving heeft, kan dit erg vervelend zijn. Veel mensen willen hier na een tijd vanaf en kiezen dan voor het elektrisch roken. Door middel van elektrisch roken zijn al erg veel mensen gestopt met de elektrische sigaret. U kunt namelijk zelf het nicotinegehalte in de e-liquids kiezen. Hierdoor kunt u het langzaam afbouwen en uiteindelijk stoppen.

Naast het stoppen met roken heeft het elektrisch roken nog een aantal andere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld minder schadelijk dan een normale sigaret. Dit komt omdat gebleken is dat er minder schadelijke stoffen vrijkomen. Het zal natuurlijk nog steeds niet goed zijn maar het is beter dan een normale sigaret. Bekijk daarom snel het ruime assortiment en kies uw e-sigaret!

Elektrisch roken en smaakjes

Wanneer u een e-sigaret aanschaft, moet u ook de vloeistof voor het elektrisch roken aanschaffen. Deze vloeistof heet de e-liquid. Deze vloeistoffen zijn er in vele verschillende smaken en daardoor is er voor iedereen wel een perfecte smaak te vinden. Ook qua elektrisch roken heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een e-sigaret die zwaarder trekt maar ook voor een e-sigaret die heel erg lijkt op de normale sigaret.