Op zoek naar de beste kwaliteit E-Liquid? Kom dan snel naar ea-sigaret

Wij zijn ea-sigaret en wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verkopen van E-Liquid en alles wat er iets mee te maken heeft. wij hebben meer dan 600 smaken E-Liquid in ons assortiment van verschillende soorten merken. We hebben natuurlijk bekende merken in ons assortiment maar ook hele goedkope merken E-Liquid en VG liquids. Tabak is het meest verkochte smaak van elke merk in ons webshop, dit is zo omdat heel veel mensen proberen te stoppen met werken en dus overgaan naar e-sigaretten.

Waar bestaat E-Liquid nou precies uit?

U vraagt zich misschien af waar E-Liquid uit bestaat, E-Liquid bestaat uit VG en PG. VG staat voor plantaardige glycerine dit wordt gebruikt om smaak en damp toe te voegen. PG staat voor propyleen glycol, dit wordt gebruikt om meer throathit te creëren. Het beste wat u kunt doen is van beide een mix maken, dit zodat u smaak en damp goed kunt combineren.

Meest verkocht bij ea-sigaret

Het meeste verkocht merk liquid in ons assortiment zijn de smaken van ons huismerk, het is natuurlijk mogelijk ook van een andere merk te bestellen. Wij proberen alles zo goedkoop mogelijk te houden. Daarom werken we niet samen met al de te dure merken. Onze prijzen zijn ook zo laag doordat wij alles direct inkopen en dit dus niet doen via een tussenpersoon die ook winst moet maken op de artikelen.benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje in onze webshop.