Proefrit in je eigen omgeving

Bakfiets kopen

Bij Dolly vinden we dat een bakfiets kopen iets is wat je in je eigen omgeving moet ervaren. Een proefrit in een bedrijfshal ervaar je altijd als prettig, maar nu kun je de fiets ervaren als je ermee in je eigen straat fietst. Op deze manier kunnen we ook goed advies meegeven hoe je om kunt gaan met de bakfiets. Natuurlijk worden al je vragen ook direct beantwoordt, het maakt niet uit of je een elektrische uitvoering wenst van de bakfiets of niet. Wens je toch liever een proefrit bij ons in Utrecht dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Bakfiets kopen

Kenmerken van de Dolly bakfiets

De bakfiets van Dolly heeft een aantal unieke kenmerken, zo is de bak niet van hout maar van dubbelwandig kunststof. Wil je een bakfiets kopen dan kun je zelf een leuke kleur kiezen voor de bak, maar dit is niet alles want de kleur van het frame van fiets mag je ook zelf kiezen. Hierdoor heb je een unieke bakfiets, samengesteld naar je eigen wensen. De buitenbanden zijn uitgevoerd in PLUS anti lek model, hierdoor heb je niet snel een lekke band.

Alles in eigen land gefabriceerd

Bakfiets kopen

Bij een Dolly bakfiets kopen weet je één ding zeker, je koopt een prima product wat volledig is ontworpen en samengesteld in eigen land. Van de kettingkast tot aan de bak is door de beste specialisten ontworpen. Vakmensen hebben zich maanden bezig gehouden met maar één doel, de Dolly bakfiets maken tot de beste bakfiets op de markt. En dat is gelukt, niet alleen met het model maar ook met de rijeigenschappen.