Puppy verzekeren is eenvoudig

Puppy verzekeren is eenvoudig te realiseren. Heeft u een hondenverzekering nodig voor uw hond? Dit is erg verstandig van u! Het zorgt er namelijk voor  dat uw hond de juiste behandeling krijgt die hij verdiend. U wilt natuurlijk niets liever dan het beste voor uw dier.

Een hondenverzekering bespaart een hoop!

Wanneer er plotseling iets met uw hond gebeurd, wilt u natuurlijk graag dat hij de zorg krijgt die hij verdiend. Misschien heeft uw hond een ongeluk gehad of heeft hij voor iets anders spoedeisende hulp nodig, dan moet uw hond direct behandeld kunnen worden zonder dat er eerst over kosten gepraat moet worden. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat uw hond een chronische ziekte krijgt of iets anders. De behandelingskosten kunnen dan erg hoog oplopen en bedragen zoals 2000 en 5000 euro zijn heel normaal. Veel mensen kunnen dit niet direct zelf betalen en daarom is er een hondenverzekering. Deze verzekering zal de kosten dekken van de dure behandelingen. Uw hond krijgt dan de zorg die hij verdiend.

Een hondenverzekering heeft u al tussen een bedrag van 10 tot 30 euro per maand. Deze kosten zijn een stuk minder dan dat u direct één hoog bedrag moet neerleggen.

De gemiddelde dekking van een hondenverzekering aan medische kosten ligt tussen de 2000 en 5000 euro per jaar. Waarom zou je het risico lopen om duizenden euro’s uit eigen zak te betalen als dat helemaal niet hoeft? Jij bent als baasje verantwoordelijk voor het geluk en het welzijn van je hond. Misschien heb je nu genoeg geld, maar of dat over vijf jaar ook nog zo is? Je hebt geen idee. Daarom vind je het gewoon een kwestie van verantwoordelijkheid nemen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de zorg voor je trouwste vriend. Daarnaast wordt de dierenarts ook continu duurder. Omdat de zorg voor mens en dier innoveert en steeds beter wordt, zijn betere en complexere behandelingen mogelijk. Ook voor je hond. De dierenarts heeft daarom geavanceerdere apparatuur in huis en moet constant up to date blijven van nieuwste medische ontwikkelingen. Dat vraagt van de dierenartsen ook een investering waar je als hondenbezitter gewild of ongewild aan meebetaalt.

Eigen ervaring

Voor mijn hond wil ik natuurlijk het beste en daarom heb ik direct vanaf de aanschaf van mijn puppy een hondenverzekering afgesloten. Dit zal alle hoge kosten dekken wanneer er plotseling iets met mijn trouwe viervoeter gebeurd. Ik ben op zoek gegaan naar een hondenverzekering maar ik kon er niet uitkomen. Een vriendin tipte mij daarom om naar 123Tinki te gaan en op hun website allerlei hondenverzekeringen te vergelijken. Zij hebben namelijk een super handige vergelijkings machine waarbij u snel de beste en goedkoopste verzekering krijgt. Dit heb ik gedaan en de beste verzekering uitgekozen. Op de website van 123Tinki staat allerlei belangrijke informatie over verschillende verzekeringen. Ook staat er veel informatie over waarom een hondeneigenaar wel of niet een hondenverzekering moet afsluiten. Ik zou het iedereen aanraden om een kijkje te nemen op de website zodat u een duidelijk beeld heeft over de verschillende hondenverzekeringen.