Reviderm

Sinds de oprichting van Reviderm, ziet het merk zich als verantwoordelijk om iedereen zich prettig te laten voelen in hun vel. Dit doen zij voornamelijk door huidveroudering te bestrijden en de huid weer jong te laten lijken. Maar ondanks de focus op huidveroudering biedt het merk voor alle huidtypen en alle huidproblemen producten aan. Reviderm combineert geneeskunde met cosmetica waardoor er een breed scala aan effectieve producten ontstaat.

Het merk heeft verschillende productlijnen die elk hun eigen effectieve werking hebben. Zo is er de Reviderm Skinessentials collectie. De producten uit deze lijn bieden een basisverzorging voor elk huidtype, dus producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je huid. Het bevat onder andere een reinigingsmelk, tonic, ooggel, een masker en nog veel meer producten. Een andere productlijn van het merk is de Reviderm Skindication. Hierin vind je voornamelijk producten die huidproblemen tegengaan. Bij huidproblemen kan je denken aan couperose, dehydratatie, pigmentatie en een onzuivere huid. Het fijne aan deze collectie is dat de producten effectief huidproblemen verhelpen, maar tegelijkertijd zacht zijn voor de huid. Ze kunnen dus prima worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid. 

Dan is er ook de Skintelligence collectie. De producten uit deze lijn voorkomen en herstellen huidveroudering. Het is belangrijk om al op tijd te beginnen met het bestrijden van rimpels en fijne lijntjes. Deze productlijn voorkomt vroegtijdige huidveroudering en zorgt voor een stralende, jeugdige en frisse huid. Binnen de lijn zijn er verschillende categorieën op basis van de verschillende huidtypes. Zo kan iedereen huidveroudering bestrijden, zelfs mensen met de meest gevoelige huid. 

Naast de beste huidverzorging biedt het merk ook make-up van een hele hoge kwaliteit aan. Make-up sluit over het algemeen de huid af, waardoor deze niet goed meer kan ademen. Maar als je kiest voor make-up met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, kan dit juist positieve effecten hebben op je huid. De make-up van Reviderm bevat het Micro Mineral Complex, een combinatie van mineralen en sporenelementen. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes, rimpels en wijde poriën minder zichtbaar zullen zijn en zullen verdwijnen. Daarnaast wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd wat zorgt voor een fris effect. Doordat Reviderm gebruik maakt van natuurlijke en milde ingerdiënten is de make-up ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De naam Reviderm is een samenvoeging van revitaliseren en derma, wat huid betekent. En dat is ook wat het merk doet: je huid revitaliseren. Dankzij het huidverzorgingsprogramma vind jij eenvoudig de juiste producten die bij jouw huid passen. De producten zijn altijd perfect afgestemd op de behoeften van je huid. Reviderm vormt de basis van een stralende huid.