Startersset E-sigaret kopen

E-sigaret

Voor Vaderdag een E-sigaret gekocht. Mijn vader is onlangs gestopt met roken, maar heeft af en toe wel de behoefte om een peukie op te steken. Voor ons was het standaard om een pakje shag met iets lekkers voor hem te kopen, voor zijn verjaardag of een andere gelegenheid. Nu moesten wij op zoek naar iets anders, want roken was niet zijn ding meer. Althans niet zoals vroeger. Een pakje shag ging er per week zeker doorheen, maar daar is nu verandering in gekomen. Om toch een beetje aan zijn behoeftes te voldoen hebben wij besloten om hem een elektrische sigaret te geven. Hiermee kan hij zelf bepalen hoeveel hij gaat roken.

Online een E-sigaret gekocht

Via de website van SmokeSmarter hebben wij meerdere modellen voorbij zien komen die wel geschikt konden zijn voor onze vader. Echter hadden wij hier weinig verstand van en daarom hebben wij via een zendesk chat om advies gevraagd. Tot 21.00 uur is het mogelijk om de klantenservice te benaderen en hier de vragen stellen die jij wilt. Hier hebben wij dan ook de nodige informatie gekregen over de aankoop die wij van plan waren om te maken.

De keuze was gevallen op een starterset. Dit is een zeer eenvoudige sigaret die bestaat uit een clearomizer en een batterij. Dit is een verdamper die ervoor zorgt dat de liquid verdampt door een knopje in te drukken. Door deze manier van roken is het mogelijk om makkelijker van het echte roken af te komen. Deze modellen zijn compleet en het enige wat jij nog hoeft te kopen is de vloeistof die hierin gaat.