Efteling overnachten

Wilt u een weekendje Efteling overnachten? Bij GuestHouse Hotel is dit mogelijk. Het Hotel ligt slechts 500 meter van de Efteling af waardoor u binnen enkele minuten in het Bekendste pretpark van Europa staat. U maakt u dagje Efteling compleet met een overnachting in dit nieuwe hotel. Het hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen. Binnen het hotel bevindt zich een leuke speelhoek en buiten bevinden zich ook gave speelelementen in de daktuin. Wanneer u een overnachting boekt bij GuestHouse Hotel kunt u ook voordelige Efteling Arrangementen boeken. U bent voordeliger uit wanneer u een van deze arrangementen boekt. Wilt u één of twee nachten bij het hotel overnachten met daarbij respectievelijk één of tweemaal toegang tot het populaire pretpark? De keuze is aan u!

Op loopafstand van de Efteling overnachten

Wanneer u een overnachting zoekt nabij de Efteling bent u bij GuestHouse Hotel op het juiste adres. De exclusieve ruime kamers zijn geschikt voor grote en kleine families. In de ‘bunkhouse’ room kunt u met maar liefst 6 personen overnachten en in de ‘farmhouse’ rooms is er zelfs ruimte voor 8 personen. Elke kamer is voorzien van een kluisje en televisie. 
U kunt inchecken vanaf 3 uur. Uw bagage kunt u echter wel bij het hotel kwijt zodat u direct een kijkje kunt nemen bij de Efteling. Wanneer u kamer gereed is zal dat meteen met u gecommuniceerd worden. 

Bent u ook geïnteresseerd in een van de kamers van Guesthuis Hotel? Klik dan hier.