Helm goedkoop kopen online, een goed idee?

Er wordt steeds meer online gekocht omdat het zo eenvoudig winkelen is, en de prijzen liggen vaak ook lager dan in de winkel. Maar moet je zomaar alle producten online kopen? Denk bijvoorbeeld aan een scooterhelm kopen, is het verstandig ongezien een jethelm, integraalhelm of systeemhelm te bestellen in de hoop dat je de juiste keuze hebt gemaakt? Aan de ene kant kunnen we je geruststellen, een scooterhelm op internet kopen is heel goed mogelijk, er zijn wel enkele zaken waar je zeker rekening mee moet houden. En die hebben we op deze pagina voor je op een rijtje gezet.

Bij scooteronderdelenshop.com bestel je direct goed én goedkoop scooterhelmen, kettingsloten, scooter onderdelen en nog veel meer!

Waarom de maat helm zo belangrijk is

Een helm die te krap zit kan afknellen, een helm die te ruim zit kan gaan verschuiven. Er is daarom geen standaard maat helm, je zult eerst jouw hoofd moeten opmeten. In de webshop van scooteronderdelenshop.com kun je een handige maattabel vinden. Heel klein, XXS heeft bijvoorbeeld een omtrek van ongeveer 51 cm, vanaf twee centimeter boven de wenkbrauwen gemeten. XXL heeft een omtrek van 65 cm. Daar zit dus een groot verschil tussen!

Helm goedkoop

Kies de juiste webshop

In Nederland is de consument goed beschermd bij aankopen op internet, beter zelfs dan bij aankopen in de winkel. Daarnaast mag een webshop zelf nog extra service bieden. Bij scooteronderdelenshop.com heb je een zichttermijn van 14 dagen, dan weet je dus zeker dat je de juiste scooterhelm zult kopen. Houd er rekening mee dat je de producten die je online bestelt niet in gebruik mag nemen, het heet niet voor niets een “zicht” termijn. Als je vooraf vragen hebt neem je gewoon contact op met de helpdesk van scooteronderdelenshop.com.

Het merk zegt niet alles

Er zijn veel merken op de markt, toch moet je niet alleen naar de naam kijken. Er zijn heel goede scooterhelmen te bestellen van onbekende merken. Een goede webshop verkoopt geen rommel, dat geldt zeker voor scooteronderdelenshop.com die een jarenlange ervaring heeft met dit soort producten. Zeker niet omdat je die retourgarantie hebt, een kat in de zak zit er niet bij. Let vooral op het type scooterhelm dat aansluit op jouw voorkeuren, met de mate van comfort waar jij behoefte aan hebt. Een helm van hoge kwaliteit, comfortabel en met de juiste maat rijdt beter en veiliger dan een luxe merk in de aanbieding die nét niet lekker zit.