Online een scootmobiel kopen

scootmobiel kopen

Online een scootmobiel kopen is mogelijk. Hiervoor kan je naar de website van Fast & Furious gaan om het assortiment te bekijken. Dit is een scooter special shop en hier kan je veel mooie scooters, fietsen en andere modellen kopen. Voor de mensen die gehandicapt zijn of moeilijk ter been, is het mogelijk om hier een mooie scootmobiel aan te schaffen. Normaal gaat zo een model niet harder dan 12 kilometer per uur. Echter de modellen die je hier koopt kunnen een snelheid van 20 tot 25 kilometer per uur gaan. Voordeel hiervan is dat je grote afstanden een stuk sneller kan afleggen.

Een elektrische scootmobiel kopen

Eigenlijk is het onnodig om te zeggen dat deze elektrisch is, want dat zijn alle modellen. Voordeel hiervan is dat je deze makkelijk thuis, door middel van een oplader kan opladen in het stopcontact. Deze oplader wordt standaard meegeleverd.

Een scootmobiel is er in verschillende modellen te koop. Hiervoor kan je het beste naar de webshop of de winkel gaan om te zien welk model het beste bij jou zal passen. Ook is het hier mogelijk om zo een model te gaan leasen. Hiervoor hoef jij niet meteen diep in de buidel te tasten, maar kan je per maand een afbetaling doen. Deze afbetaling kan je in verschillende maanden doen. Op de website staat precies vermeld hoe je dit kan gaan regelen en hoeveel het jou per maand gaat kosten.