Red rag is een tof merk!

Keuzestressred rag

Ik was al een hele tijd op zoek naar een beetje uniek uitziende sneakers, uiteindelijk vond ik ze van red rag. Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, maar niet alledaags. Op mijn leeftijd vind ik alledaags namelijk snel een beetje degelijk en saai worden. Daarom ging ik op zoek naar iets wat net iets meer apart was dan de gemiddelde schoen. Toen kwam ik uit op de webshop Van Bommel. Zij hebben zo’n enorm assortiment dat ik ervan overtuigd was dat ik daar wel iets ging vinden. Na een uurtje lekker rondsnuffelen zat mijn winkelmandje overvol en moest ik keuzes gaan maken. Uiteindelijk heb ik wel 2 paar besteld, want ik kon echt niet kiezen.

Mega blij mee

Ik heb net gekeken hoe lang ik nog op mijn red rag bestelling moet wachten en volgens PostNL worden ze vandaag bezorgd. Vanavond ga ik uiteten dus ik hoop dat ze nog daarvoor binnen zijn. Ik weet dan al precies wat ik ga dragen erbij, een jeans met een hele mooie blouse die ik heb. Deze site is wel echt een aanrader voor iedereen die van mooie kwalitatieve schoenen houdt! Ook hebben ze regelmatig sale, dat zou ik zeker in de gaten houden.